EOS% גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/06/2014 | 18:56 | מאת: זארה

שלום, לפני 4 ימים נשרטתי על ידי חתול השכונה. הלכתי לעשות בדיקות דם כיוון שיש לי כאבים מוזרים בבטן כבר כמה חודשים (בלי שום קשר לשריטה). קבלתי את התוצאות של המטולוגיה שיצאו תקינות חוץ מהפרמטרים הבאים (לא קיבלתי עדיין את כל התשובות): EOS% 12.4 LYM% 41 NEUT% 37.5 האם יכול להיות שהEOS גבוה אומר משהו על השריטה? יש לציין כי יש לי אלרגיה לחתולים (לא חזקה מדי). אני שטפתי ממש טוב את השריטה ושמתי יוד ומשחה אנטיביוטית ונכון לעכשיו השריטה נראת בסדר ואני מרגישה בסדר. תודה רבה מראש, זארה

שלום, עליה באיאוזינופילים בד"כ עקב אלרגיה או טפילי מעיים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה