בדיקת דם לסוכר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/05/2014 | 19:54 | מאת: גל

שלום. בני בן 17 שנה ובבדיקת דם האחרונה נמצא אצלו רמת סוכר בדם לאחר צום של 103 שזה מעל לתחום העליון . חזרנו על הבדיקה והפעם בדיקת סוכר מהאצבע לאחר צום של כ-4 שעות והתקבל 82 . האם זה אומר שאין לו סוכר או שבדיקת הדם מהאצבע הייתה צריכה להיות לאחר שעתיים ולא לאחר 4 שעות . אשמח לקבל את המלצתכם . תודה

שלום, הגדרת סוכרת: בצום מעל 126. 102 זה בתחום ביניים. לאחר אוכל- מודדים לאחר שעתיים. עקומת סוכר יכולה לעזור באבחון סוכרת "כימית" (טרום- סוכרת) לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה