בעיות עם בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/01/2014 | 12:25 | מאת: ליליאן

ה יכולה להיות משמעות הבדיקות האלו: MONOCYTES % 14.40 % NEUTROPHILS % 43.20 % IRON 26.00 UG/DL בקשר לברזל: אלו בדיקות שלאחר חודש, כשחודש שלם אני שתיתי כדורי ברזל טבעיים תוצרת סולגר(אז הברזל שלי היה 35) ועכשיו לאחר שתיית הכדורים הברזל שלי, במקום לעלות ירד עוד יותר!!! ממה זה יכול להיות??? אני שותה ברזל לפי הוראות, עם אוכל שהוא סלט\בשר +ויטמין סי. עדיין הברזל ירד עוד יותר :-( האם יכולה להיות בעיות בספיגת ברזל? איזה עוד בדיקות אפשר לעשות כדי לגלות זאת?

שלום, כנראה שיש בעיית ספיגה אבדן שלא מפוצה על ידי הכמות שאת נוטלת. כדאי לנסות תכשיר אחר במינון גבוה יותר. לגבי בעיות ספיגה: בד"כ יש סימפטומים וחסרים נוספים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה