מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/12/2013 | 10:11 | מאת: מיכל

חליתי במחלת הנשיקה כבר 3 פעמים בשנתיים האחרונות בשני הוירוסים cmv ו ebv.בימים האחרונים שוב אנימרגישה ממש רע .הגוף קורס ורוצה רק לישון.מתעייפת מהר מאד. מה ניתן לעשות? אודה על תשובתכם

שלום, מנסיוני - לא ראיתי עוד מקרה שמחלות אלה חוזרות (אלא באנשים מוחלשים חיסונים עקב מחלה או תרופות, למשל נגד דחיית איבר מושתל). לכן- יש לבסס את האבחנה של "חזרה" על מחלות לה על בדיקות מעבדה,ואז לבדוק את המערכת החיסונית או לחפש סיבה אחרת לעייפות. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה