אשרור בדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/03/2013 | 10:23 | מאת: מרק

שלום 1. אני בצעתי בדיקת אבהות ע"י מעבדה בחו"ל DDC והתשובה הייתה אי -התאמה 2. אני רוצה לאשרר את הבדיקה אך כרגע אין לי גישה לתינוק שכלפיו בוצע הברור בעבר 3.שאלתי : אם אני שולח דגימת רוק שלי למעבדה אחרת , במידה וזה עוזר בנוסף אני יכול לשלוח דגימת רוק של בן שאני האבא שלו בוודאות , האם בתוצאות הבדיקה הנוספת ה DNA שלי חייב להיות זה לDNA מהבדיקה הראשונה . כלומר האם עמודת הDAN שלי זהה בכול בדיקה שאני יבצע או שהיא פונקציה של השוואה בין אבא לבן בתודה מרק

10/03/2013 | 18:04 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

הדנ"א שלך קבוע מרגע ההפריה שלך ולא משתנה. תשובת בדיקה תלויה בשיטת הבדיקה ומה בודקים, כי אני מניח (איני יודע פרטים) שלא בודקים את כל הרצף הגנטי, אלא רק מספר רצפים שמאפשר תן תשובה בבטחון מסויים- נניח 99.99%.

מנהל פורום רפואת משפחה