כאבי ראש בצד ימין ובתוך עין ימין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/04/2007 | 11:59 | מאת: גיא

שלום יש לי כאבי ראש שנמשכים מס שבועות הכאב מופיע בצד ימין של הראש באזור הרקה ובתוך עין ימין הכאב יכול להופיע פעם ביום וליפעמים פעמיים אשמח לקבל תשובה תודה

26/04/2007 | 13:24 | מאת: ד"ר שי מזור

שלום גיא הכאב שאתה מתאר יכול להיות מכמה סבות 1. יש לשלול שאין המדובר בכאב מעייפות של העיין בעיקר אם אתה איש מחשבים 2. יש לשלול שאין המדובר בדלקת בעצב הפנים (מה שנקרא טריגמינל ) 3. אחרי ששללת את הסבות שציינתי מה שנשאר זה מיגרנה שמתבטאת גם היא באותה צורה מי שמטפל בנושא הוא הנוירולוג=רופא העצבים עכשיו לכאב ממקור עצב הפנים (טריגמינלי) נותנים טגרטול (לפי המלצת הנוירולוג לכאב מבעיית עיניים ש להיבדק ע"י רופא עיניים ולשלול בעייה כזו לכאב מיגרנוטי ניתן להשתמש בתרופות נוגדות דלקת כמו נורופן/אדוויל/ואחרות וכן בתרופות ספציפיות למיגרנה כמו האימיטרקס/רילרט/זומיג/ריזלט לסכום=יש לשלול בעיות עיניים תחילה ואחר כך בנושא טריגמינל/מיגרנה להיוועץ בנוירולוג

מנהל פורום רפואת משפחה