הפלות חוזרות בחצי שנה אחרונה - שאלת APLA
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אין לי כרגע תלןנןת מחשידות לגבי ALPA - לא פריחה ולא כאבים במפרקים . היתה תגובה חריפה לטסטים לאלרגיה לרוב החומרים שהוזרקו . התעורר לי חשד לגבי בעיה במערכת החיסונית ואני מגששת באפלה. אני יודעת בAPLA יכול להסביר הפלות חוזרות לכן דואגת. אילו בדיקות רצוי לבצע כדי לשלול? אני נמצאת בבירור של קרישיות יתר כסיבה להפלות. טרם התקבלו תשובות. אודה להכווה. בדיקת ANA שלילית.
לא הבנתי את ההתייחסות. מה הקשר לרגישות שציינת? בירור הפלות חוזרות כולל בדיקות לנוגדנים, בדיקות למצבי קרישיות יתר ומחלות זיהומיות שונות, ובסוף בסוף גם רגישויות/אלרגיה לזרע של בן הזוג.
תודה ד"ר הס. זוהי שאלת המשך עליה ענית לי ש ANA שליל אינו שולל תיסמונת APLA. שאלתי היא : אילו בדיקות יש לבצע ע"מ לשלול APLA בהקשר לשאלת ההפלות החוזרות. אני בתהליך בירור קרישיות יתר וכו'. טרם קיבלתי תשובות. נושא הAPLA עלה מידע אישי כמחולל הפלות