הפלות חוזרות בחצי שנה אחרונה - שאלת APLA

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/05/2006 | 21:58 | מאת: ריקי

אין לי כרגע תלןנןת מחשידות לגבי ALPA - לא פריחה ולא כאבים במפרקים . היתה תגובה חריפה לטסטים לאלרגיה לרוב החומרים שהוזרקו . התעורר לי חשד לגבי בעיה במערכת החיסונית ואני מגששת באפלה. אני יודעת בAPLA יכול להסביר הפלות חוזרות לכן דואגת. אילו בדיקות רצוי לבצע כדי לשלול? אני נמצאת בבירור של קרישיות יתר כסיבה להפלות. טרם התקבלו תשובות. אודה להכווה. בדיקת ANA שלילית.

לקריאה נוספת והעמקה
10/05/2006 | 22:40 | מאת: ד"ר יעל הס

לא הבנתי את ההתייחסות. מה הקשר לרגישות שציינת? בירור הפלות חוזרות כולל בדיקות לנוגדנים, בדיקות למצבי קרישיות יתר ומחלות זיהומיות שונות, ובסוף בסוף גם רגישויות/אלרגיה לזרע של בן הזוג.

10/05/2006 | 22:49 | מאת: ריקי

תודה ד"ר הס. זוהי שאלת המשך עליה ענית לי ש ANA שליל אינו שולל תיסמונת APLA. שאלתי היא : אילו בדיקות יש לבצע ע"מ לשלול APLA בהקשר לשאלת ההפלות החוזרות. אני בתהליך בירור קרישיות יתר וכו'. טרם קיבלתי תשובות. נושא הAPLA עלה מידע אישי כמחולל הפלות

מנהל פורום רפואת משפחה