CT

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/03/2005 | 20:55 | מאת: רועי

לד"ר מיכה פלד שלום רב . עשיתי סי טי בצד שמאל של הפנים בעקבות שן בינה שתקועה ליד הסינוס ועוד שן כלואה תחתונה היה לי מקרה דומה בצד ימין של הפנים אבל עקרתי את שיני הבינה אומנם היה קרע בסינוס אבל עבר בהצלחה אפשר איך שהוא לשלוח לך את הצילומים שתוכל לראותם פשוט יש לי קליקים במפרק בצד שמאל , ואני רוצה לדעת אם זה כנראה מהשיניים ואם הם מהוות את מקור הכאב העיקרי שמוקרן לאזור האוזניים וגרם לי ללחצים על האוזניים ?

29/03/2005 | 19:34 | מאת: ד"ר אמודי עומרי בשם ד"ר פלד

רועי שלום, לבעיות במפרק הלסת אין קשר ישיר לעמדת שיניי הבינה ובדר"כ אינם נגרמות משיניי בינה לעומת זאת לעיתים עקירה טראומתית יכולה לגרום לכאב המוגבל באזור המפרק האם הקליקים היו לפני העקירות? אשמח עם תפנה לייעוץ במרפאות פה ולסת עם הCT לצורך בדיקה קלינית בה ניתן יהי לבדוק את פתיחת הפה ותנועות הלסת בצורה מקצועית

29/03/2005 | 19:35 | מאת: ד"ר אמודי עומרי בשם ד"ר פלד

רועי שלום, לבעיות במפרק הלסת אין קשר ישיר לעמדת שיניי הבינה ובדר"כ אינם נגרמות משיניי בינה לעומת זאת לעיתים עקירה טראומתית יכולה לגרום לכאב המוגבל באזור המפרק האם הקליקים היו לפני העקירות? אשמח עם תפנה לייעוץ במרפאות פה ולסת עם הCT לצורך בדיקה קלינית בה ניתן יהי לבדוק את פתיחת הפה ותנועות הלסת בצורה מקצועית

29/03/2005 | 19:35 | מאת: ד"ר אמודי עומרי בשם ד"ר פלד

רועי שלום, לבעיות במפרק הלסת אין קשר ישיר לעמדת שיניי הבינה ובדר"כ אינם נגרמות משיניי בינה לעומת זאת לעיתים עקירה טראומתית יכולה לגרום לכאב המוגבל באזור המפרק האם הקליקים היו לפני העקירות? אשמח עם תפנה לייעוץ במרפאות פה ולסת עם הCT לצורך בדיקה קלינית בה ניתן יהי לבדוק את פתיחת הפה ותנועות הלסת בצורה מקצועית

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות