נפיחות באיזור שמתחת ללשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/03/2005 | 23:07 | מאת: אני

אני בת 30 בריאה בדייכ. לפני כחודש הרגשתי כאילו נפיחות באיזור שמתחת ללשון ויש לי הרגשה שכל קפילרות דם באיזור זה בולטות מידי. רופאת משפחה אמרה שאיזור זה אכן נראה אצלי כמעט שחור (ככול הנראה בגלל קפילרות דם שנמצאות קרוב מידי לפני השטח) והמליצה לי לפנות לרופא שיניים שהוא יבדוק את רירית הפה. רופא שיניים לא מצא אצלי שום בעייה, אך בכל זאת תופעה מוזרה זו מטרידה אותי מאוד. מה זה יכול להיות? לאיזה רופא כדאי לפנות ? צריך לציין כי במשך 3 חודשים אחרונים קיבלתי טיפול נגד פטרת ציפורניים (טיפול חיצוני בלבד-משחות וטיפות) ולא לוקחת שום תרופה אחרת.

18/03/2005 | 15:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רצפת הפה והחלק התחתון של הלשון הינם אזורים מרובים בכלי דם שלרוב נראים לעין . במידה ונראה לך שיש משהו חריג פני להתייעצות לכירורג פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות