נויירלגיה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/03/2005 | 00:57 | מאת: רון

שלום לך יש לי נורלגייה "לייט" כזו בלסת תחתונה שמאלית , הסיבה שהיא לייט ואין לי כאבים חזקים הם שעקרו לי שן בינה ובכל שלושת השינם שנותרו בוצעו טיפולי שורש . שאלתי היא כזו האם הנויירלגייה יכולה להתפתח למקומות אחרים בגוף כמו ראש , כי שמעתי שיש אנשים עם כאבי ראש נורלגיים ואם מדובר על אותו כאב אז נורא נורא מלחיץ העניין . עוד שאלה ברשותך , נרולוגית המליצה לי לקחת טגרטול ורופא השיניים שלי שעבר איתי המון יסורים בעניין אמר לי שברוך השם כל עוד אין לי התקפים כמו פעם שממש ההיתי מרגיש כמו בטיפול שורש ללא הרדמה , כדאי להמתין עם הטגרטול שלדעתו דופק קצת את הכבד . אני רוצה מאוד לשמוע עוד דעה אנא במסגרת האפשר חווה דעתך באריכות ככל שתוכל המון תודה לך מראש . רון

18/03/2005 | 14:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרון טגרטול הינה תרופה מצויינת לטיפול בכאבים כרונים ממקור עצבי. כמו לכל תרופה יש לה תופעות לוואי, אם הינך סול מהתקפי כאבים ונבדקת ע"י נוירולוג שהמליץ על כך כדאי לקחת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות