השפעת שיני בינה על האוזן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/03/2005 | 17:05 | מאת: צח

שלום! אני בן 23 לפני כשנתיים החלו לצמוח לי שיני בינה בצד ימין של הפה (בלסת התחתונה) תוך כדי כך התחילה לי תופעה של כאבים באוזן בשמיעה של תדרים מסויימים - ניגשתי לבצע בדיקות שמיעה - הכל נמצא תקין פה ולסת אמר שהוא אינו יודע אם עקירת השן תפתור את הבעיה רופא אף אוזן גרון אחד אמר שיתכן ושרירי החך שלי מכווצים ושיש לכך גם השפעה על האוזניים. האם יש קשר בין הפה הלסת לבעיית ה"הייפראקוזיס" השפעה כלשהיא ומה עליי לעשות הלאה כדי להמשיך ולנסות לפתור את הבעיה תודה צח

18/03/2005 | 14:53 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לצח שלם! ייתכן והכאבים שאתה מתאר מקורם במפרקי הלסת. אני לא מבטל את העעובדה ששיני הבינה יכולות לתרום לכאב אך אין בהכרח שהן המקור לכאב. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות