פצעון על הלשון.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/03/2005 | 21:28 | מאת: מ.

לאחרונה (2-3 שבועות) אחרונים אני שם לב שיש לי בחלק התחתון של הלשון משהו דמוי פצעון (בקוטר של אולי 1-2 מ"מ) ממש נראה כמו חצקון קטן על תחתית הלשון, זה לא כואב ולא מורגש בכלל. כמו כן ב4 החודשים האחרונים יש לי בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר (רק בצד אחד) רופא המשפחה בדק פעמיים את זה ואמר שמדובר בבלוטת לימפה שמוגדלת כתוצאה מדברים קטנים כמו זיהומים קטנים בפה וכו' (4 חודשים ברצף??) האם יכול להיות קשר בין 2 התופעות? ומה יכול להיות הפצעון הזה?

08/03/2005 | 08:37 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למ. אכן יכול להיות קשר בין שני הדברים, כדאי לבדוק את מהות הפצע בלשון. אנא פנה לכירורג פה ולסת.

12/03/2005 | 00:47 | מאת: שי

זה כחודש אני נושך את החלק השמאלי של הלשון כל הזמן. האם יש הסבר ופתרון?האם זה מצביע על בעיה כלשהיא?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות