לעיסת לחי - דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/11/2003 | 21:44 | מאת: חגית

יש לי תופעה בה אני לועסת את הלחי - ללא מודע. הלחי בתוך הפה לעוסת והרופא שיניים אמר לי שאני חייבת להפסיק מנהג זה כדי שחלילה בעתיד לא יתפתח לי סרטן בפה. מה עלי לעשות? האם כדאי לעקור את השן האחרונה וכך למעשה למנוע חיכוך בין השן ללחי?

29/11/2003 | 21:20 | מאת: ד"ר מיכה פלד

חגית שלום לפני שאת פונה לטיפול כל שהוא רצוי להיבדק על ידי מומחה לכירורגיה פה ולסת כדי לבדוק אם הפצע בלחי הוא באמת מהסיבה שציינת. יתכן שיש צורך בטיפול אורתודונטי ( הזזת שיניים ) לפתרון הבעיה או לחליפין עקירה. יתכן גם כן שיש סיבה אחרת לתופעה זו. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות