דחוף תוצאות בדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/03/2005 | 19:50 | מאת: דיתי

קיבלתי את תוצאות בדיקת הביו]פסיה והן features consistent with lichen planus הפריחה היא על הרגליים הידיים הגב והבטן אני לא יודעת מה המשמעות האם יש טיפול? האם הליכן היא מחלה כרונית? מה ההשלכות? והאם אני אצליח להיפטר מהנגעים הללו? דרך אגב מה לגבי טיפול הומאופתי?

08/03/2005 | 08:43 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדיתי ליכן פלנוס הינה מחלה המופיעה על גבי העור ובתוך ריריות הפה. לצוך טיפול אנא פני לרופא עור ובמקביל פני לבדיקה של חלל הפה על מנת לראות האם אין נגעים בריריות הפה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות