כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/02/2005 | 12:41 | מאת: גיל

שלום, אני בן 24 ולאחרונה כחודש סובל מכאב עמום באוזן ימין ומתחתייה- שאני לוחץ מתחת לאוזן גם כואב. הייתי אצל מומחה אאג שקבע חד משמעית שאין כל בעייה באוזן ושאם הכאב יימשך יש לפנות לפה ולסת. רציתי לדעת - מה יכולה להיות הבעייה בלסת שגורמת לכאב אוזניים? מלבד כאב קל שאני לוחץ, אין כל כאב או בעייה בלסת שאני חש בה. תודה.

03/03/2005 | 16:34 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לגיל שלום! ייתכן ואתה סובל בבעיה במפרקי הלסת הגורמים לכאב הדומה לכאב אזניים. כדאי להבדק במרפאת מפרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד.

26/03/2005 | 09:46 | מאת: יולי

אםם יש לי שאלה... חזרתי מבילוי אתמול ממסיבה שהייתה בה מוזיקה חזקה ומאז ולאחר יום כואבות לי האוזניים האם זה יעבור יש סיכוי שקראתי את אור התוף לאחר בילוי פעם אחת אך חשיפה חזקה לרעש במשך שעתיים או קצת פחות האם תוכלו לענות לי אני ממש מפחדת מכיוון שאני אוהבת לעסוק בשיה ועם קרה משהו לשמיעה שלי אני לא אוכל והאם אפשר לטפל בזה ובנוסף לכך אני גם הייתי חולה וכאשר הגעתי למסיבה זה היה לאחר ריצה יכול להיות שזה נגרם עקב ההצטננות ביחד עם הרעש

26/03/2005 | 09:49 | מאת: יוליה

אםם יש לי שאלה... חזרתי מבילוי אתמול ממסיבה שהייתה בה מוזיקה חזקה ומאז ולאחר יום כואבות לי האוזניים האם זה יעבור יש סיכוי שקראתי את אור התוף לאחר בילוי פעם אחת אך חשיפה חזקה לרעש במשך שעתיים או קצת פחות האם תוכלו לענות לי אני ממש מפחדת מכיוון שאני אוהבת לעסוק בשיה ועם קרה משהו לשמיעה שלי אני לא אוכל והאם אפשר לטפל בזה ובנוסף לכך אני גם הייתי חולה וכאשר הגעתי למסיבה זה היה לאחר ריצה יכול להיות שזה נגרם עקב ההצטננות ביחד עם הרעש

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות