שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/02/2005 | 13:07 | מאת: מלאכי

לפני חודשיים עשיתי אצלכם שתלים...גילו לי דלקת בשתל אחד...הדלקת בשלבי הבראה... רציתי לדעת..מה קורה אם היא לא עוברת??

22/02/2005 | 09:31 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למלאכי שלום! במידה וישנו תהליך דלקתי בעצם והפרעה לקליטת השתל יש להוציאו , להמתין לריפוי ובמידת הצורך לבצע השתלה החוזרת. בברכה ד"ר מיכה פלד

31/03/2005 | 12:06 | מאת: דרור

אני בחור כבן 27 יש לי שן חלב שלא נפלה ולפי צילומי שיניים התגלה שאין לי שין כלואה מתחת בבית חולים הדסה נאמר לי שאין לי מקום לשתל ואני צריך טיפול אורטודנטי כדי להרחיב את המקום להכניס שתל במרפאה פרטית נאמר לי ע"י כירורג שניתן להשתיל שתל דק ללא טיפול אורטודנטי ולאחר מכן מייד ע"י העמסה מידית מבנה זמני + כתר האים טיפול זה בטוח וכדאי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות