שפתיים מתנפחות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/02/2005 | 20:22 | מאת: פיונה

חברתי סובלת מזה 5 שנים (בת 20) מהתנפחות חריגה ובלתי פרופורציונלית של שפתיים, המתרחשת מידי פעם. רופאים ומומחים אחרים טוענים שהדבר קשור לסיבות נפשיות (לחץ וכדו') ושאין מה לעשות בנושא. האם המחלה/התופעה מוכרת וכיצד, אם בכלל, ניתן להתמודד עימה?

10/02/2005 | 09:15 | מאת: איילת

לפיונה אנני דמות מוסמכת אולם אני כצת יותר משנה סובלת מבעיה כזאת . וזה לא מהבט נפשי זה פשוט תופעה אלרגית הנובעת מחוסר בויטמין B12 אני מקבלת תרופות לאלרגיה ומאז אנני מתנפחת להיתראות איילת 3

13/02/2005 | 20:54 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לפיונה נפיחות של השפתיים יכולה להיות ביטוי למחלות ססטמיות שונות, כמו כן יכולה להיות ללא קשר סיסטמי כ מה שקרוי Chelitis granulomatosa שניתן לטפל בה על ידי הזרקת סטרואידים מקומית. מומלץ לפנות לצורך אבחנה ראשונית לכירורג פה ולסת או לרופא עור בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות