סחרחורות ולחץ בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/02/2005 | 21:12 | מאת: רוני

שלום רוני (בן -56) מזה כשנתיים אני סובל מסחרחורות ולחץ בחצי פנים , הופנתי לבדיקות mri אך בבדיקה נמצא כי הכל תקין , לאחר מכן הופנתי לבדיקת אולטראסאונד בצאוור והכל גם כן נמצא תקין , האם זה יכול להיות לחץ על חוליות הצאוור? , או משהו אחר אשר משפיע עלי? לתשובתך המהירה אודה מאחר ודבר זה משפיע עליי בחיי היום יום .

13/02/2005 | 20:33 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרוני כדאי לפנות לנוירולוג לאבחן את מקור הסחרחורות והלחץ בפנים בברכה ד"ר מיכה פלד

22/02/2005 | 23:03 | מאת: איילת

רוני אני סובלת מבעיה דומה אומנם עים עוד סמנים רצתי לדעת עים הבעיה חלפה או העם יש שינוי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות