כאבי לסתות ואוזניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/01/2005 | 22:42 | מאת: עידית

לדר' פלד שלום, בשבועיים האחרונים אני חשה כאבים בחיבור האוזן והלסת למעלה מלפנים בשני הצדדים של הפנים. רופא אאג מצא סינוסיטיס קל ונתן אנטיביוטיקה. איני מרגישה שיפור, התחושה כאילו מקומות המפגש נפוחים, כואבים, כולל האפרכסת העליונה,ומזה יומיים אף נוספה איוושה בלתי פוסקת באוזן שמאל. אין דלקת אזניים חיצונית. יש רעשים בלסתות בעת פתיחה. אנא התיחסותך, אם צריך סבלנות או אבחנה נוספת? תודה

29/01/2005 | 19:47 | מאת: חנה

דר פלד היקר: אני קמה כל בוקר עם לסתות נעולות, לוקח להם זמן להשתחרר במהלך הבוקר, ומידי פעם במשך היום אם אני אוכלת הם ננעלות שוב. זה מאד לא נעים וכמו כן גורם לי לכאבי ראש. מה לעשות?

06/02/2005 | 10:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעידית שלום! ייתכן ומדובר בביה שמקורה במפרקי הלסת. מומלץ לפנות לבדיקה במרפאות המטפלות במפרקי הלסת. בברכה ד"ר מיכה פלד.

06/02/2005 | 10:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

תיקון בבעיה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות