קליקים בלעיסה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/01/2005 | 23:57 | מאת: ר.ב

שלום..אני בן 17 ואני סובל בחצי שנה האחרונה מקליקים בלעיסה בעיקר שאני פותח פה גדול.... האם זה יכול להיות קשור לעובדה שאני בטיפול אורתודנטי וסיימתי טבעות לפני שנה (וגם היה לי רסן בלילה לתקופה של חצי שנה ) ואיך שהוא זה פגע לי בלסת.. שאלתי את האורתודנט שלי והוא אמר לי שזה תופעה שכיחה ושאני יבוא אליו עוד חצי שנה בערך ( עדין לא סימתי עם הפלטה ) ואם זה ימשיך להציק לי אז נראה מה נטפל כבר אשמח לתשובה

26/01/2005 | 14:28 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! כדאי לפנות למרפאות פרקי לסת לצורך אבחנה וטיפול. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות