כאבנים מהלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/01/2005 | 15:20 | מאת: שרון

אתמול בלילה, במהלך פיהוק, יצא לי מצד ימין של הלסת התחתונה קנאק חזק ומכאיב. הכאב אמנם עבר לאחר דקה-שתיים ולא הטריד במהלך הלילה אך בבוקר היה לי קשה לפתוח את הפה.במהלך כל היום הכאב השתפר אך נמשך, כעת כ 15 שעות לאחר המקרה, הכאב הפך לעמום ומפושט לכיוון האוזן והראש בצד ימין, יש לציין כי במהלך דיבור הכאב הופך לחד. מה עושים? (אני דרך אגב בהריון - שבוע 17, אולי יש קשר)

26/01/2005 | 13:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשרון שלום! כדאי לפנות למרפאות פרקי לסת לצורך טיפול. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות