בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/01/2005 | 12:16 | מאת: נועה רז

שלום חבר שלי בן ה 27 הבחין לפני שבוע שיש לו גולה בבית שחי הוא פנה לרופא שהפנה אותו לעשות ספירת דם התוצאות יצאו תקינות מכיון שהגולה כואבת חזר החבר שלי לרופא המשפחה שהפנה אותו לכירורג וגם לו לא היה תשובות אז הציע לפנות למחלקת דם לעשות סיטי או בסופו שדבר ביופסי אני יודעת שיתכן שזה בלוטת הלימפה רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יהיה סרטני? בנוסף רציתי לציון שהוא לא סובל מתופעות נוספות רק כאבים באזור אז מה זה יכול להיות? חבר שלי מאוד חרד אז אשמח לקבל תגובה מהירה כדי שאוכל להרגיע אותו. תודה רבה

15/01/2005 | 21:28 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לנועה זהו פורום הדן בבעיות הקשורות בכירורגיה של הפנים והלסתות אנא פני בשאלה לפורום המתאים. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות