טעם מר מאוד בפה - תרתי משמע.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/01/2005 | 12:35 | מאת: ג'והן .ד.

הי, אני בן 34. בשלושה ארבעה ימים האחרונים הופיע פתאום ולא סר הטעם המר מחלל הפה שלי. ניסיתי להפיגו עם מאכלים מתוקים, גומי לעיסה, מי שטיפת פה , צחצוחים חוזרים ונישנים -- הכל לשווא. הטעם המר חוזר ומשתלט. מה עושים בטווח המיידי ? זה מעיק עלי. תודה מראש.

15/01/2005 | 21:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! טעם מר בפה יכול לנבוע ממגוון סיבות החל מבעיות בשיניים, מחלות חניכיים לא מטופלות, יובש פה, בעיות במערכת העיכול, זיהומים בסינוסים וכד" יש לפנות לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקה אצל מומחים בתחומים הנ"ל על מנת לברר את פשר הטעם המר בפה. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות