אי יכולת לבטא את האות "ס"

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/01/2005 | 19:14 | מאת: אורנה

שלום! כבר כמה שבועות אינני יכולה לבטא את האות "ס" בבירור דבר שלא קרה קודם לכן , אני מאוד רוצה לדעת מה יכול היה לגרום לכך . מצפה לתשובה בהקדם. תודה, מראש

06/01/2005 | 18:37 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאורנה שלום! חסר יכולת לבטא אות כמו "ס" יכולה להיות תלויה בעמדת השיניים הקדמיות . הבדקי אצל רופא השיניים שלך ותבררי אם אינך סובלת ממחלת חניכיים שגרמה לתזוזה של השיניים. כמו כן ייתכן והרקע איננו קשור לבעיה פיזיולוגית ספציפית ואז מומלץ לפנות לקלינאית תקשורת בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות