חוסר של עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/01/2005 | 10:52 | מאת: תמר

בצילום CT של הסינוסים מלפני שנתיים נמצא עיבוי של רירית הסינוס עם עכירות של כל חלל הסינוס וחוסר של עצם בקיר הקדמי של הסינוס בגלל הניתוח להוצאת השתל. מומחה של בית משפט קבע שיש לקבוע לי נכות של 5% בגין אובדן של עצם לסת לפי ס' 73 (2) (ז) (I) לתקנות הביטוח הלאומי. האם זה רלוונטי? האם זה נכון שחוסר של עצם בקיר הקדמי של הסינוס הוא כמו אובדן של עצם לסת? האם מצב זה יכול להשתנות מלפני שנתיים וניתן יהיה לראות זאת בצילום CT עדכני?

03/01/2005 | 12:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לתמר שלום! לצערי, כיוון שהעניין מטופל בערכאות אני מנוע מלהגיב על שאלתך בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות