בעיה כלשהיא בתוך חלל הפה קרוב לגרון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/12/2004 | 16:22 | מאת: איגור

אוקיי שלום לפני שאני ילך לרופא אני מעדיף לשאול פה אולי מישהו יוכל להגיד לי מה זה ולעזור, נכון בפה, ליד הכניסה לגרון יש את שתי העיגולים האלה.. שחכתי איך קוראים להם.. אז בימני שלי, עליו יש לי מן דבר כזה מן חור ופנים יש מן פס צהוב\לבן כזה וזה קרה רק מלפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאב קל בגרון כזה והסתכלתי במראה, אז יש למישהו מושג מה זה ואיך מטפלים בזה? זה נראה כאילו משהו אוכל את זה, כאילו החור ניהיה גדול יותר כל פעם.. זה מפחיד אותי . תמונה להמחשה http://planet.nana.co.il/seahawk/mouth.JPG

02/01/2005 | 19:40 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאיגור שלום! ייתכן ואתה סובל מ Tonsillitis ( שקדים מודלקים), יש לפנות לרופא אף אוזן גרון ולבצע משטח גרון . בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות