בעיה במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/12/2003 | 10:45 | מאת: לי

שלום לדוקטורים... מזה 3 שבועות אני סובלת מכאב בא והולך בצד ימין של הראש באזור שמעל ומאחורי האוזן, סתימה של אוזן ימין מדי פעם, הרגשה של 'חום' בלחיבאותו הצד, ומזה מס' שנים אני סובלת מ'קנאקים' חזקים בזמן לעיסה. הייתי אצל רופאת משפחה והיא אבחנה אצלי בעיה במפרק הלסת. נתנה לי כדורים מסוג 'אביטן' שלא ממש עזרו לי, והפנתה אותי למומחה פה ולסת אבל התור שקבעו לי מאוד רחוק והבעיה מאוד מציקה לי. רציתי לשאול האם חד משמעית מדובר בבעיה בלסת ולא במשהו אחר. ודבר נוסף האם תוכל להמליץ לי על כדורים אחרים שאוכל לקחת בינתיים עד התור שנקבע לי לחודש הבא.

31/12/2003 | 20:47 | מאת: לי

אשמח לקבל תשובה בהקדם

10/01/2004 | 20:04 | מאת: ד'ר לוינשטיין

שלום לי. בטח כבר הבנת שאבחנה חד משמעית לא ניתנת דרך הנט. סיכוי גדול שאת אכן סובלת מבעיה במיפרק הלסת. את יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך משכחי כאבים הדורשים מרשם כגון "ויוקס" זה יכול לעזור. כן ומה לעשות החיפזון מן השטן. אם לא בא לך לחכות יש בית חולים נוסף המטפל בבעיה בי'ח פוריה שם יש מומחה המטפל בבעיות כמו שלך. כדי שתנסי שם הרופא מעולה אני מכיר אותו אישית בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות