פצע בלשון: דוקטור- זה לא כואב, אני "רץ" להיבדק !!!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/12/2004 | 22:50 | מאת: רמי

ד"ר פלד, ראשית - תודה על התשובה שנית: איפה יש מומחים לזה? אילו בדיקות יש בתחום ? ומהו טווח הזמן בין הבדיקה לתשובות ? רמי.

28/12/2004 | 19:24 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רמי שלום! לא הייתה כאן כוונה להכניסך לבהלה. אך כל פצע בחלל הפה שאיננו עובר עד שבועיים דורש בדיקה. ניתן להיבדק בכל מרפאת פה ולסת באזור מגורך - שאל את רופא המשפחה. בברכה ד"ר מיכה פלד

31/12/2004 | 04:19 | מאת: רמי

ניבדקתי בדיקה ויזואלית. מדובר בפיקעית טעם בצד השמאלי, עם ראש צהוב מעט נוקשה בקוטר כ 2 מ"מ, שהתארכה מעט ו"מדלדלת". ראו זאת שני רופאים, הראשון אומר: אנטומיה רגילה, השני אומר: שאינו יודע מהו הראש הצהוב, ויש אפשרות לחתוך ולבדוק. אשמח אם יש למישהו רעיון או נסיון מהעבר: מה גורם לפקעית טעם להיראות כך ? דוקטור- מה מומלץ ?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות