פצע בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/12/2004 | 20:49 | מאת: רמי

שלום, לפני כשבועיים התמודדתי עם כאב גרון באמצעות הרבה שום וגירגור מלח. הכאב עבר ללשון, ולאחר מכן עברתי להצטננות רגילה פחות או יותר. לאחר מכן , לפני כ 10 ימים, בדקתי וגיליתי בעומק הלשון בצד השמאלי, משהו שניראה כמו אקנה, אבל בנגיעה חשתי משהו עמוק ולא שיטחי. מאחר וזה לא עובר, אלא עושה רושם שמשפיע ומתפשט מעט מסביב, פניתי לרופא משפחה לקבל הפנייה לרופא פה ולסת קבעתי תור. לצערי התורים הם לסוף ינואר. אני מאוד מודאג, שכן אין לי מושג מהן האפשרויות (מה"ניסבל" ועד הרע מכל..) ? כמה זמן לוקח הבירור?

27/12/2004 | 20:43 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרמי שלום! ייתכן ומדובר באפטה שתחלוף עם השמן. דווקא הנגעים היותר מסוכנים בחלל הפה לא כואבים, אך מכל מקום כדאי להיבדק בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות