כאבים בעצם הלסת התחתונה ובראש אחרי השתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/12/2004 | 14:11 | מאת: גדי

לפני שמונה ימים עשיתי שתלים בכל הלסת התחתונה. כנראה הישתילו שתל גדול במקום של שן טוחנת. יש לי כאבים בלסת- בתוך העצם, וגם כאבי ראש . אני מרגישה לחץ בראש. במיוחד בשכיבה. האם הכאבים מעידים על מצב מסוכן ? האם צריך להוציא את השתלים? מה הסימנים לדחית השתל. בבקשה תשובה דחופה. תודה

25/12/2004 | 23:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לגדי שלום! ייתכנו כאבים מספר ימים לאחר ההשתלה וזה נורמלי. במידה ואין שיפור או שיש שינוי בתחושה יש לפנות לרופא השיניים על מנת לבדוק את מיקום השתלים ( על ידי צילום רנטגן) על מנת לשלול פגיעה עיצבית. או לבדוק סיבה נוספת לכאב. כאבים לאחר הניתוח אינם מעידים האם השתלים נקלטו או לא , אלא יציבות השתל בעצם ואת זה צריך לבדוק הרופא המטפל בברכה ד"ר מיכה פלד

27/12/2004 | 06:34 | מאת: גדי

דר פלד תודה על תשובתך. רופא השיניים שביצע את ההשתלה טוען שהצילום ניראה טוב. יש לי כאבים עצביים אחרי 13 יום בשני צידי הלסת התחתונה. בעיקר בלילה. מה צריך לעשות במידה ויש פגיעה בעצבים שבעצמות הלסת? האם זו דלקת זמנית או פרורגרסיבית? תודה מראש על תשובתך.

22/10/2008 | 00:29 | מאת: עדי

שלום אני בת 13 וכואב לי העצם שבלסת כל פעם שאני פותחת תפה יש לי מעיין "קליקים" שבשלב מסויים כבר התחיל לכאוב לי המקום בדר"כ יש לי את זה רק בבוקר ובמשך היום מסתדר אך היום היה לי את זה יום שלם אמרו לי שיכול להיות שזה מגדילת העצם יכול להיות? תודה עדי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות