צריך הסבר קטן בנושא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/12/2004 | 11:55 | מאת: Elvis

הורידו לי את התפרים עכשיו אני מאוד מתעניין בנושא והבנתי שרק אחרי חודש בערך יש ריפוי מלא של הסינוס . השאלה שלי היא מתי אפשר להתחיל לעסוק בספורט , מתי להפסיק את טיפות האף בכל אופן מתי אפשר לקנח את האף ? מה הקשר לשן בינה ולסינוס בכלל ? תודה רבה .

25/12/2004 | 22:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאלביס שלום הריפוי צריך להתרחש לאחר חודש. כאשר אין חשש למעבר בין חלל הסינוס והפה אין מניעה לקנח את האף. עם הגיל הסינוס המקסילרי גדל ויורד אל בין שורשי השיניים הטוחנות ,לאו דווקא שיני בינה , כך שלפעמים מפריד דופן דק בין השן לסינוס ויכולה להתרחש פריצה בזמן העקירה בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות