טיפול שיינים דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/12/2004 | 17:56 | מאת: דונה

עישתי לפני כחודש 2 שתלים קדמים באיזורים 22 ו12 רציתי לשאול למה יש סכוי רק של 90 ששתל יקלט .? אם אני טיפלתי אם עישתי טיפול אצל רופא כירורוג ? ואני לא מעשנת ושותה למה הסבירות עידן של 90 אין לי סוכרת, ואני מקפידה על היגיינה הוראלית.מה יכולות להיות הסיבות הנוספות ? והאם פלטה (תותבת נישלפת עם 2 שיינים זמניות עלולה להפריע לקליטה גם של השתלים)ואחרי כמה פעמים ניקלט שתל כבר.? חשוב לציון שזאת פעם 1 שעישתי שתלים .

18/12/2004 | 19:50 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדונה שלום! באופן כללי אני יכול להגיד לך שאין תחום ברפואה שיש לו 100% הצלחה. בגלל שיש המון גורמים הנכללים במשוואת ההצלחה , את רובם הזכרת אך כמובן ישנו הפקטור של כמות העצם באזור ההשתלה ועוד גורמים ביולוגים שלעיתים אין שליטה עליהם. לפעמים קורה כי שתלים אינם נקלטים ואין אנו יכולים להצביע על הסיבה. בכל מקרה יחסית לפרוצדורה רפואית יש להשתלות דנטליות אחוזי הצלחה גבוהים. יש אפשרות להרכיב בנתיים פלטה במקום השיניים החסרות. במידה והיא מותאמת לצרכים שלך ולזה צריך לדאוג הרופא המשקם. בברכה ד"ר מיכה פלד

19/12/2004 | 18:14 | מאת: דונה שוב

איזה כתרים הכי טובים על גבי השתלים איזה סוג הכי משובח וטוב. ד"ר תודה רבה רבה על העזרה מכול הלב

19/12/2004 | 18:14 | מאת: דונה שוב

איזה כתרים הכי טובים על גבי השתלים איזה סוג הכי משובח וטוב. ד"ר תודה רבה רבה על העזרה מכול הלב

22/12/2004 | 14:05 | מאת: גדי

מבקשת לדעת מדוע יש לי כאבים בעצמות של הלסת התחתונה אחרי שישה שתלים . האם סביר כאבי לחץ וכאבים בראש . מה קורה כשהשתל מדי גדול? איך יודעים שהשתל לא ניקלט?מתי צריך להוציא באופן דחוף את השתל?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות