ניתוח לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/12/2004 | 23:19 | מאת: א

בתי סבלה במשך 7 שנים מכאבים חזקים בלסת.לאחר אבחון גילו שהיא סובלת מדלקת פרקים ממש חמורה.היא טופלה בהרבה כדורים.עשתה זריקות.פיזיוטרפיה.אבל שום דבר לא עזר.לפני כשבועיים בתי עברה ניתוח בלסת.אחרי הניתוח היא הייתה עם שטף דם.וכאבים נוראיים.מאז הניתוח היא התחילה להרגיש כאבים בצד השני של הלסת.אני חוששת שמתחילה לה דלקת בצד השני.כי היא ממש בוכה מכאבים חזקים.הייתי רוצה לדעת האם הכאבים בצד השני הם כתוצאה מהניתוח.ולמי עלינו לפנות.או האם אני אמורה לבקש לעשות איזה צילום או כל בדיקה אחרת.אמא מיואשת.

17/12/2004 | 14:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! מדבריך נראה כי ביתך סובלת מבעיות בפרקי הלסת , כאשר הבעייה היא דו צדדית בפרקי הלסת יש לטפל בשני המפרקים. כמו כן אין זה נדיר שמופיעים כאבים לאחר הניתוח בכל מקרה כאשר ישנם סיבוכים / כאבים מומלץ לפנות לכירורג שטיפל בה. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות