כאבים במפרק הלסת לאחר שינה..

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/12/2004 | 00:06 | מאת: ברווזון

שלום רב, כשאני קם בבוקר - יש לי כאבים חזקים בלסת. הכאבים נעלמים לאחר כחצי שעה. האם אני " חורק שיניים" תוך כדי שינה? איך בודקים דבר כזה ? אם כן מה ניתן לעשות?

17/12/2004 | 14:52 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לברווזון שלום! ייתכן ואתה חורק שיניים במהלך השינה , ברוב המקרים של חריקות שיניים קיימת שחיקה של השיניים בנקודות המגע של שן בשן ( בשפה מקצועית פסטות) . בד"כ כל רופא שיניים יוכל לאבחן זאת. במידה וישנם כאבים ניתן לישון בליילה עם סד ליילה בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות