עברתי שני עקירות היום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/12/2004 | 19:34 | מאת: elvis

היי עברתי היום ניתוח להסרת שן בינה כלואה בשיניים התחתונות ועוד שן בינה מעליה בכל אופן אני רוצה לדעת אם זה טבעי שיורד דם 4 שעות ככה אחרי הניתוח ולא מפסיק ........................................................... תודה לאל שסיימתי עם זה למרות שזה כאב אחרי שההרדמה נעמלה ברמה שקשה לי לתאר אבל לקחתי את הכדורים שהרופא נתן והן עזרו לי מאוד הודה לך אם תיתן לי תשובה לגבי הדם שיורד .......... תודה רבה

09/12/2004 | 11:37 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! יש להבחין האם מדובר בדימום רציף וחזק יחסית או מעט דם ברוק. באופן כללי לא צריך לדמם כ 4 שעות לאחר פרוצדורה כירורגית. לא ציינת האם אתה נוטל תרופות המשפיעות על מנגנוני הקרישה כך שאין ביכולתי לתת תשובה ספציפית לגביך. בכל אופן מומלץ לקחת פד גזה וללחוץ על מקום העקירה כ 15 דקות הדימום צריך להפסיק. במידה ולא פוסק אנא פנה לרופא המטפל. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות