סילהח אבל זה חשוב ואני חייבת לסגור פערים!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/12/2003 | 19:14 | מאת: סקרנית יותר מידי!

מממהההההההההה עושים נגד אפתות או אפטות? בפעם הראשונה הכרתי מושג זה בכתה ה אצל האורטודנט ומאז זה לא עובר לי!היה לי טיפול אורטודנטי 9 וחצי שנים האים זה נורמלי?אם לא למה וכמה הוא צריך להיות?האים אפטות זה טבעי לגיל זה?האים זה מתחיל רק אצל רופאי שיניים או לפני?ממה זה נובע ואיך מטפלים?יצאה פרסומת על משחה חדשה נגד זה-מהי?ואיך מבדילים בין קיב לאפטה-מהו קיב? תץודה וסליחה על הסקרנות הרבה ענו לי אנא על כל שא" זה חשוב!!!!!!

02/01/2004 | 21:06 | מאת: מקרה דומה עונה לך

תקשיבי טוב קודם כל זה לא קשור לגיל אני בן 27 סובל מזה כבר שנים רק לאחרונה נמאס לי מכל המשחות ותרופאת שאני קונה . פניתי לפה ולסת רק לפני חודש והפנה אותי לעשות בדיקת גסטרו לדרכי עיכול כדי לאפיין משהו המעי הדק. הבדיקה הייתה תקינה . עוד משהו שרציתי לציע לך הוא לבדוק שיניים וחניכים אם רוצה שם של משחות בבקשה יש לי כמה סוגים 1-אורקורט . 2-ניסטטין רדי מיקס. 3 והכי יקר וחזק KANKA וזה קונים רק בבית מרקחת בילנסון שיהיה לך בהצלחה אם יש עוד שאלות את יכולה או לשאיר הודעה או לתקשר בשמחה ל050536359 ואני אעזור לך בשמחה סקרנית יותר מידי! כתב/ה: > > מממהההההההההה עושים נגד אפתות או אפטות? > בפעם הראשונה הכרתי מושג זה בכתה ה אצל האורטודנט ומאז זה לא > עובר לי!היה לי טיפול אורטודנטי 9 וחצי שנים > האים זה נורמלי?אם לא למה וכמה הוא צריך להיות?האים אפטות זה טבעי > לגיל זה?האים זה מתחיל רק אצל רופאי שיניים או לפני?ממה זה נובע > ואיך מטפלים?יצאה פרסומת על משחה חדשה נגד זה-מהי?ואיך מבדילים > בין קיב לאפטה-מהו קיב? > תץודה וסליחה על הסקרנות הרבה ענו לי אנא על כל שא" זה חשוב!!!!!!

05/02/2006 | 17:05 | מאת: איציק

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות