לסתות תפוסות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/11/2004 | 14:41 | מאת: זיבי

אני בת 29, ובתקופה האחרונה (החודשים האחרונים) קרה לי שבאמצע הלילה התעוררתי ולא יכולתי לפהק מאחר והמפרק של הלסתות היה תפוס עד שהוא משתחרר מאד מלחיץ ואח"כ יש מדי פעם כאבים רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יש טיפול ? ולאיזה סוג של רופא אני אמורה לפנות.

27/11/2004 | 20:42 | מאת: ד"ר מיכה פלד

זיבי שלום! התופעה שאת מתארת מתאימה לפריקה קדמית של פרק הלסת. ניתן לטפל גם בצורה שמרנית על ידי סד ליילה , פזיותרפיה או איזון סגר השיניים. במידה ופיתרון שמרני לא עוזר ניתן לבצע פרוצדורה ניתוחית לתיקון האנטומיה של המפרק. הבעייה נפוצה בעיקר אצל נשים יכולה להיגרם מחריקת שיניים בליילה ומצורת מפרק המאפשרת זאת. ניתן לטפל במרפאות פה ולסת . בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות