ריח רע לפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/12/2003 | 22:06 | מאת: מבולבל

בן 26 סובל מריח רע לפה לא יודע מה הסיבסה האם יש קשר בין הריח הזה לבין עצירות האמת אני כל יטום לפני שהולך לישון מצחצח שיניים טוב אני קם בבוקר ויש שכבה על הלשון מזה יכול להיות ? בבקשה תצילו אותי כי זה ממש מטריד אותי דווקא שאני עובד במקום רגיש מאוד וזה נורא מעצבן ומטריד. נא לעזור לי

04/01/2004 | 08:34 | מאת: .

אני בת 17 וסובלת גם כן מריח-פה , שנקרא גם הליטוזיס. לצערי הרב רכשתי לי מעט נסיון בכל מה שקשור לזה, ואני רק יכולה להגיד לך שלבעיה הזו יכולים להיות המון גורמים. הלובן שעל הלשון, שציינת, גם הוא גורם. תוכל לטפל בזה בעזרת מברשת- לשון מיוחדת (בבית מרקחת, סופר פארם ) שבעזרתה " גורפים" את הלובן הזה (-פאלק, אני חושבת). כדאי גם לבדוק את חלל הפה. לפעמים יש חורים בשיניים או שן רקובה שגורמים לזה. בדיקת גסטרו גם היא תוכל להצביע על השורש לבעיה. את כל הבדיקות הנ"ל עשיתי אני, ולמרבה הצער אף אחת לא סייעה לי. בינתיים, וזה מאד מומלץ, תלעס הרבה מסטיק בריח מנטה, ותחביא אותו מתחת ללשון גם בלי ללעוס- תנסה ותראה עד כמה זה מכסה את הריח. אני עושה זאת כבר 5 שנים. מקווה שהייתי לך לעזר. בהצלחה!!!!

04/01/2004 | 13:40 | מאת: חיה

תגידו, ההליטוזיס הזה זה משהו שיכול להגיע לכל אחד? כלומר, יש אנשים בעלי רגישות מסוימת שמקבלים את זה?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות