ניתוחים פלסטיים לחניכיים - המשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/11/2004 | 07:47 | מאת: שאול

תודה על תשובתך המהירה. ברצוני לברר האם בכל זאת לאחר השתלה של שן קדמית לא תהיה איזו תופעה שתגרום לכך שיהיה הבדל או שינוי בקוו החניך באיזור ההשתלה, האם מעבר להמלצתך כל מומחה בשיקום הפה יכול לעשות את העבודה בצורה מושלמת, או שנדרשת מומחיות נוספת ? האם אתה יכול להמליץ על מומחה מוכר לבעיה ספיציפית זו? תודה מראש שאול

13/11/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשאול שלום! על מנת ששתל ושיקום עליו יצליחו דרושים שני רופאים מומחים האחד זה שמכניס את השתל וזהו רופא המומחה בכירורגית פה ולסת והשני הוא רופא המומחה בשיקום הפה שמבצע את החלק הפרוטטי . רצוי ששני רופאים אלו יהיו מתואמים כך שהרופא הכירורג יכניס את השתל בעמדה הנכונה והמתאימה לרופא המשקם. בביה"ח רמב"ם אנחנו מבצעים את ההשתלות ועובדים בתיאום עם רופאי שיניים המומחים בשיקום הפה . המלצתי לך לפנות לטפל במקום המערב את שתי המומחיות הנ"ל בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות