חריקות שינים+דימום רב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/12/2003 | 09:36 | מאת: מייקל

מיספר שנים אני חורק את השינים לאחרונה יורד גם דם רב ! הדבר גורם לי לחירחור וגם דימום על כר ! מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה סד לילה לא עוזר!!! בתודה מייקל

24/12/2003 | 01:28 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום מייקל במחלקתי יש יחידה המתמחה בטיפול באנשים שחורקים שיניים. בנוסף יש לתת את הדעת לדימום שאתה מציג. זאת ניתן לבדוק על ידי מומחה לכירורגיה פה ולסת בשיתוף עם מומחים נוספים במידת הצורך בהצלחה

24/12/2003 | 19:28 | מאת: מייקל

תודה! לאחר תשובה שיש פיתרון א- אני מבקש לדעת מה עלי לעשות ב- בעים אפשר לקבל את מיספר הטלפון או הנייד שלך שוב תודה

28/12/2003 | 21:52 | מאת: מייקל

ערב טוב לאחר קבלת תשובה אני מעונין לדעת מה אני צריך לעשות מאוד מפריעה לי שיורד לי דם ועוד החריקות אשר גומרות לי את השינים עים יש לי אפשרות לקבל ממך מיספר טלפון בכדי לקבל פרטים נוספים שוב תודה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות