שחרור הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/10/2004 | 21:49 | מאת: אורית

09/10/2004 | 21:54 | מאת: אורית

לד"ר פלד אימי בת 85 עברה לפני כחודשיים ניתוח כריתת נגע ברצפת הפה . בעת הניתוח חובר חלק מהלשון לחיך. ברצוני לדעת מתי ניתן לשחרר את הלשון? האם פעולת שחרור הלשון מסובכת? מודה לך מראש על תשובתך

11/10/2004 | 23:23 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אורית שלום! משך הזמן שיש להמתין עד לשחרור הלשון תלוי בגודל הכריתה, בד"כ אנו מדברים על מינימום של שישה חדשים. פעולת השחרור איננה מסובכת, אך דורשת לקיחה של שתל עור והבאתו לאזור הכריתה . במידה והנך מעוניינת בייעוץ נוסף הינך מוזמנת לקבוע תור במרפאות פה ולסת רמב"ם טל 8542345 . בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות