ציפויי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/10/2004 | 22:12 | מאת: ליהי

שלום! אני נערה בת 17, שמזה שנים רבות יש לי מן "כתם" לבן בשן הקידמית. אני סבורה שהאמייל של השן התקלף והכתם הוא תוצאה של השכבה שמתחת לאמייל. הבעייה היא אסתטית בלבד, אך מטרידה אותי מאוד! האם אתה ממליץ על ציפוי חרסינה למשל? ומהי העמידות שלו? האם ישנה דרך נוספת לטפל בבעיה מבלי ליגרום נזק לשן הטבעית? ידוע לי שציפוי כזה יכול ליפול מספר פעמים עד שאצטרך כתר. אני מעוניינת להמנע מכתרים מיותרים, ועם זאת לטפל בבעיה. אשמח לשמוע המלצתך בנושא. בתודה מראש!

09/10/2004 | 20:10 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליהי שלום! יש צורך בבדיקה של רופא שיניים ורצוי כזה המומחה בשיקום הפה ואסתטיקה על מנת לקבוע מהו מקור ההכתמה. ייתכן והפיתרון פשוט מכפי שאת חושבת ואולי ניתן לפתור את הבעייה ע"י הלבנה או ציפוי בחומר מרוכב. אנא פני בשאלתך לפורום העוסק ברפואת שיניים ד"ר שאול לין ישמח לענות על שאלתך. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות