ניתוח תוספתן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/09/2004 | 16:45 | מאת: אלה:|

אממ, שלום, אני נערה בת 17... עברתי ניתוח ביום רביעי ה22.9 ויש לי כמה שאלות.... א. אני תלמידת תיכון ורציתי לשאול אחרי כמה זמן מותר לי לחזור לתפקד כרגיל וללכת לבית הספר...? (אני יודעת שתקופת ההחלמה היא 3 שבועות, אבל אני מקווה שאני אחזור לבית הספר לפני ...) ולא רק לבית הספר.. אני רוצה לחזור לתפקד רגיל כמה שיותר מהר.. :| ב. מותר לי להרים משקלים "כבדים" ? ואם לא, אז מה נחשב "כבד" ומתי יהיה מותר לי להרים? ג. מתי הכאבים יפסיקו? (הכאבים באיזור הניתוח) ד. מתי יהיה מותר לי לחזור לרוץ...? (אני רצה פעמיים-שלוש בשבוע.. לפני הניתוח הייתי לפני הצטרפות לנבחרת בית הספר של ריצות שדה:( )

27/09/2004 | 12:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אלה שלום! אנא פני לפורום המתעסק בכירורגיה כללית. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות