בעיה במפרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/09/2004 | 02:16 | מאת: liat

מאז שאני זוכרת עצמי יש לי בעיה שעם כל הניסיונות לא הצליחו לפטור אותה. איני מסוגלת לפתוח את הפה יותר מאשר למפסק של שתי אצבעות בקושי. החשש שלי הוא שתהיה הרעה במצב. מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה ליאת

22/09/2004 | 16:08 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! בעיה של נעילת הלסת בגלל אנטומיה של המפרק ניתנת לפתרון על ידי ניתוח. הינך מוזמנת לקבוע תור במרפאות פה ולסת רמב"ם טל- 8542345 . בברכה ד"ר מיכה פלד.

22/09/2004 | 16:44 | מאת: liat

ראשית,תודה על ההתיחסות המהירה. האם הניתוח מבטיח הצלחה מלאה ושהמצב לא יחזור לקדמותו גם אם זה ההגבלה מאז אני זוכרת את עצמי?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות