אפטות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/12/2003 | 21:54 | מאת: מוטי

אני סובל מאפטות באופן כרוני ובשנים האחרונות דווקא, אני בגיל 55, לפעמים נוצר פצע כואב מאוד שאינו מאפשר לאכול ,להלוע ואפילו לדבר. השאלה שלי לרופא, האם ישש אמת בכך שחלב עיזים מרפא, ואם כן איך משתמשים, שאלה שנייה, האם זה מדבק ?, נכדתי בת השלוש חטפה אפטות בכל הפה, האם יתכן שהדבקתי אותה ?

19/12/2003 | 01:00 | מאת: שוש

אפטות לא מדבקות ובדרך כלל אינן מופיועת בגיל מבוגר. הפסקת אולי לעשן לאחרונה? תפנה למומחה לרפואת הפה ליעוץ

20/12/2003 | 15:35 | מאת: מקרה דומה

שאני בן 26 אותו דבר קורה לי גם אני ניסיתי הרבה תרופות ללא תועלת גם ניסיתי חלב עיזים גם לא עזר [ לאחרונה הלכתי לרופא פה ולסת וביקש ממני שאעשה בדיקות דם וגסטרו לדרכי עיכול עשיתי בדיקות דם הכל תקין חוץ מחוסר בברזל.לי יש כל הזמן עצירות ואני חושב שמזה זה קורה. האם לך יש עצירות גם ? תבדוק כי אני בטוח שיש קשר לזה

21/12/2003 | 15:02 | מאת: אור

האם אפטות מעידות באופן ישיר על מחסור בברזל? אני טבעונית, אך משתדלת לשמור על תזונה מאוזנת ולוקחת מולטיויטמין.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות