TMJ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/09/2004 | 01:02 | מאת: מישהו

שלום, רציתי לשאול מה זה TMJ? אני סובל מכאבי אוזניים כרוניים כתוצאה מטיניטוס קשה (עקב ירידה בשמיעה). כמו כן, יש לי כאבים גם בלסת שמוקרנים מהאוזניים . האם יש קשר וניתן לעשות משהו? תודה

05/09/2004 | 17:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! TMJ הינו קיצור של המונח מפרק הלסת= Tempomandibular joint. כאבים המקרינים לאזניים וטינטון יכולים להצביע על בעייה שמקורה במפרק הלסת. על מנת לקבוע מהי ההפרעה ומהו הפתרון יש להתייעץ עם מומחה. במרפאות פה ולסת רמב"ם יש מרפאה המתמחית בטיפול לפרקי הלסת ע"מ לקבוע תור יש לפנות לשרית 8542345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות