רופא שיניים או רופא רגיל.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/08/2004 | 22:38 | מאת: רוחי

מתוך עניין וסקרנות, רופא פה ולסת הוא רופא שיניים שהתמחה או רופא רגיל שהתמחה בתחום? אם הוא רופה רגיל אז הוא למד גם רפואת שיניים.... קצת לא מבינה מי מבין הכי במה וזה חשוב לי. אודה לך אם תוכל להבהיר לי את הנקודה תודה מראש.

01/09/2004 | 14:39 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! על מנת להתמחות בכירורגית פה ולסת בישראל על המועמד להיות בעל תואר דוקטור ברפואת שיניים. חלק מהמומחים, כמוני וכמו חלק מעמיתי ,שהיו מעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בנושא הרפואה הכללית השלימו דוקטורט נוסף ברפואה כללית. קיימת חשיבות לעניין כיוון שכירורגית פה ולסת איננה עוסקת רק בפה ובשיניים וכמו כל דיסיפלינה אחרת ברפואה איננה מנותקת מהגוף כולו. כמובן רופא כללי שישלים לימודי רפואת שיניים וודאי יוכל לבחור בכירורגית פה ולסת כתחום התמחות. מקווה שבזה עניתי על שאלותיך בנושא. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות