שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/12/2003 | 15:17 | מאת: בת 27

אני לא יודעת אם מה שיש לי זה נעילה של הלסת אבל הבעיה היא כזאת: כאשר אני פותחת את הפה יותר מדי (למשל אם אני ממש מפהקת או פותחת את הפה יותר מדי כשאני אוכלת), אני שומעת מאין קליק בצד ימין וכאילו פריקה של הלסת.זה ממש כואב מאין הרגשה שהיא יוצאת מהמקום. אני חיה עם זה כבר יותר משנה וכדי לפתור את הבעיה אני פשוט נזהרת לא לפתוח את הפה יותר מדי. אני לא יודעת האם אפשר להמשיך לחיות ככה או שזה מסוכן.לפעמים למרות הזהירות זה קורה ושוב- זה ממש ממש כואב. האם יש טיפול?? האם יש לך אבחנה מה זה יכול להיות (למרות שלא בדקת אותי...?) שמעתי על כל מיני בעיות דומות ושאנשים עברו ניתוח או שטיפה. אני אשמח לקבל ממך הדרכה/מידע תודה מראש,

16/12/2003 | 15:19 | מאת: עוד משהו קטן

אני לא יודעת איך אני אצליח לעבור טיפול שיניים אם אני לא יכולה לפתוח את הפה יותר מדי..

24/12/2003 | 01:39 | מאת: ד"ר מיכה פלד

בת שלום לך אני ממליץ לך לגשת ליחידה לטיפול במפרקי הלסת אשר תבדוק אותך בצורה המקצועית ביותר ואם יהיה צורך תטפל בך. במצבים כגון אלו שאת מתארת יש צורך להימנע מטיפול יתר אשר לפעמים מחריף את המצב. במחלקתי יש יחידה אשר מתמחה בתחום זה בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות