ישור שינים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/12/2003 | 21:02 | מאת: קרן

שלום רב אני בת 30 מעונינת בטיפול לישור שניים והכנסת לסתות בולטות הוצא לי טיפול בברזלים או לחילופין ניתוח כרורגי האם יש עדיפות לשיטה מסוימת והאם התוצאה מבחינה אסתטית זהה ?

15/12/2003 | 11:44 | מאת: ד"ר מיכה פלד

זאת תשובה שלא אוכל לתת ללא היסתכלות בצילומים ובסגר, ככלל ישנם מגבלות ליפול של ישור שיניים וזה נושא הזמן הרב הזקוק לטיפול ואסתטיקה, מצד שני כרורגיה הוא טיםול "קשה יותר " אך מהיר תוצאה אנא פני למחלקתי ליעוץ .

17/12/2003 | 12:42 | מאת: מיכל

אני בת 23 ומעוניינת לעבור טיפול ביישור שיניים אך יש לי בעייה שככל הנראה כרוכה בטיפול כירוגי בנוסף לטיפול האורטודונטי , כלומר שילוב של טיפול אורטודונטי + טיפול כירוגי. הבעייה שלי היא שהלסת העליונה שלי צרה ולכן אני צריכה לעבור ניתוח להרחבת הלסת העליונה + יישור שיניים, הבעיה שלי בנוסף לכל היא שהלסת העליונה והלסת התחתונה לא נסגרות ביחד , אני הבנתי שזה כנראה מתוצאה של לשון שדחפה את השיניים ובמשך השנים יצרה ללסת העליונה שלי צורה של v במקום צורה עגולה וכעת השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור את הניתוח ומה הם סיכויי ההצלחה ? או שמה כדאי לי רק לעשות טיפןל אורטודונטי בלי לעשות את הניתוח להרחבת הלסת ולאיחוד הלסתות כי יש ביית סגירה??? אודה מאוד אם תתיחסו למכתבי ברצינות תודה מיכל.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות